Zaden bestellen

De Dutch Pumpkin Confederation St. Odiliënberg wil graag voor  iedereen een gelijke kans creëren  om een reuze pompoen te kweken. Daarom is het mogelijk om tegen kostprijs zaden te bestellen via de vereniging. Wij bestellen de zaden dan collectief in Canada (daar zijn echt de beste zaden verkrijgbaar!).  

Op deze manier hoeft slechts 1 pakketje met toelichting door de douane....want zaden bestellen in Canada gaat niet zomaar. De douane wil een uitgebreide toelichting waarom de zaden geëxporteerd worden.  Zodra wij de zaden ontvangen hebben zullen we de door u bestelde en vooruit betaalde bestelling naar u opsturen.

 

Het bestelformulier en de betaling dient uiterlijk 15 februari 2017 in bezit te zijn van de D.P.C.  Gebruik hiervoor het bestelformulier. De D.P.C. zal de bestelling met de grootste zorg uitvoeren, maar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het eventueel zoek raken van de goederen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van de zaden, neem dan contact op met Petra Theunissen, tel: 06-15 49 69 79 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2009 - 2018. Alle Rechten Voorbehouden - All Rights Reserved.