Rondleidingen i.c.m. een proeverij of een workshop

Bij Kwekerij het Akkertje kunt terecht voor een leuke een leerzame rondleiding, gecombineerd met een proeverij of mini workshop.

Bij Het Akkertje kunt u van augustus tot half oktober terecht  voor een leuke, gezellige en leerzame rondleiding, eventueel gecombineerd met een heerlijke proeverij.
U krijgt uitleg over de groei en bloei van de pompoenen, kalebassen en siervruchtjes. Ook nemen we een kijkje in de kassen en lopen we door het pompoenveld.
Bij de proeverij krijgt u diverse pompoengerechtjes geserveerd met  uitleg over de bereiding hiervan.  Van de meeste gerechten ontvangt u ook de recepten. U zult aangenaam verrast zijn!
Tevens krijgt u de mogelijkheid om onze streekproducten te proeven, zoals onze Pompoensjötnie, Pompoenlikeur, Pompoenbier, enz.

... mijn akkertje ....
 

De Rondleidingen dienen vooraf gereserveerd te worden. Geschikt voor groepen van 15 tot 50 personen, dit kunnen bedrijven zijn, vriendengroepen, verenigingen enz.
Erg leuk en interessant.  Ook minder valide mensen zijn van harte welkom.

Wilt u alvast een voorproefje van onze rondleiding, bekijk dan het volgende filmpje:

Voorbeeld van een programma:

  • Ontvangst met koffie en een pompoenlekkernij.
  • Rondleiding
  • Proeverij
  • Gelegenheid om vrij rond te lopen

Duur: 2½ tot 3 uur.

Kosten: afhankelijk van het gekozen pakket en het aantal personen: van € 12,50 tot € 15,00

Dit is slechts een voorbeeld hoe het programma er uit kan zien. Het is ook mogelijk ( en trouwens ook erg leuk!) om in plaats van de proeverij een workshop te volgen waar een pompoentje opgemaakt wordt. In overleg is bijna alles mogelijk. We passen ons programma graag aan naar uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden!

RESERVEREN NOODZAKELIJK !!

Hebt u vragen of wilt u reserveren? Neem dan contact op met Petra Theunissen 06-15 49 69 79 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We gaan er dan een leuke en gezellige ochtend of middag van maken!

 

 

Copyright © 2009 - 2018. Alle Rechten Voorbehouden - All Rights Reserved.